Si encara eres dels que utilitzen windows, ara s l'hora de canviar-te a linux! A que esperes!

Publicat per leo | 19 Feb, 2007

Si encara creus que linux s un sistema operatiu poc desenvolupat, ests equivocada.

Si penses que amb Windows tot s ms fcil, ests molt equivocada.

I si penses seguir utilitzant Windows estars completament controlada...

El pasado 30 de enero dio el pistoletazo comercial el nuevo sistema operativo de Microsoft, Windows Vista, que requiere de un hardware ms potente y ms caro, y fortalece el control de los sistemas anticopia.

Ctrl-i ja fa 2 anys que utiliza Linux, vam fer una desintoxicaci total dels nostres porttils amb l'ajuda desinteressada i super interessant d'algunes freakis. Estem molt agrades de que ens obriren els ulls.

Passat al sofware lliure, inverteix el control del teu ordinador!

Ctrl-i a la tele

Publicat per leo | 15 Feb, 2007

L'assemblea de Okupem les ones, projecte de debat i acci en el camp de la comunicaci, que t com a objectius la creaci d'una televisi i una rdio dels moviments socials i la crtica i transformaci del model de comunicaci dominant, ens han demanat a ctrl-i, i altres collectius, participar en les gravacions de 5 minuts que es projectaran en la sala de la Capella emmarcades al projecte de horitzoTV (perspectives d'una altra televisi possible).

I direu que fa ctrl-i en una instituci com la Capella que forma part de la sala d'exposicions de la Virreina i que s gestionada alhora per l'ICUB i on treballaven informadores precries subcontractades per Ciut'art!!!

arghhh!

 (Segueix)