El dia del desallotjament de miles, concentració i + a les 20h a plça. sant jaume

Publicat per leo | 2 Mai, 2007

  Façana de miles

  Extret de  http://www.sindominio.net/miles/

  Gràcies a totes per ser aquí.
  Okupar és apostar la vida i encara no l'hem perduda.

   

  El passat 23 d'abril a la matinada, una centenar de persones van parar l'intent de desallotjament de Miles de Viviendas, un centre social okupat que porta més de dos anys i mig a la Barceloneta. L'Ajuntament pretenia fer un desallotjament silenciós, sense costos polítics, i que donés una imatge d'ordre en període preelectoral. Ens vol desallotjar Iniciativa, mentre es proclamen sensibles a l'okupació. Ens vol desallotjar el PSC, que coneix la nostra implicació en la lluita contra el pla urbanístic que amenaça amb expulsar milers de veïns de la Barceloneta per fer lloc a turistes i gent de pasta. Ens vol desallotjar Port 2000, que babeja amb la Barceloneta, on no veu més que un pastís immobiliari. Ens vol desallotjar el Ministeri de l'Interior per vendre l'edifici i comprar joguines de guerra. Ens volen desallotjar per seguir implementant un model de ciutat que ens fa la vida cada cop més difícil (preu inostenible de la vida, violència immobiliària i urbanística, espai públic privatitzat, etc). Ens volen desallotjar, en definitiva, perquè representem una diferència política inassumible per a l'entramat polític, mediàtic, financer i empresarial que governa aquesta ciutat.

  Però nosaltres vivim aquí, okupem perquè estem lluitant per aquesta ciutat, perquè no ens donem per vençuts, perquè sabem que no estem soles, perquè sabem que és fals que no hi hagi res a fer, perquè els espais alliberats son trossos de realitat transformada, perquè l' okupació no rau només en edificis okupats, rau en les nostres vides, en les vides de tots i totes les que defensem els espais alliberats. Per això seguim aquí amb totes vosaltres, tirant endavant l'aliança dels amics amb la que desafiem una oligarquia sense mesura i sense vergonya, que pretén fer-nos creure que el que succeeix és inevitable. Però no ens faran creure. Sabem a qui fa més rics i a qui fa més pobres el que està passant. Per això seguim aquí, okupant, piratejant la vida.

  Miles de Viviendas

   

  Activitats d'aquesta setmana:

  Continuem resistint!

  Continuem demostrant que no ens faran fora... cada dia a Miles de Viviendas trobaràs gent i un munt d'activitats per seguir resistint l'amenaça de desallotjament.

  dilluns
  matí: costura i manualitats per a nens i nenes
  12:00 contes infantils amb Lide
  17:00- 20:00 costura de códi obert
  projecció de la tele de l'òstia
  22:00 taller de catalá

  dimarts
  20:00 documentals sobre okupació de vivendes a Brazil

  dijous
  21:00 okupem les ones presenta: un video sobre la lluita veinal del Bon Pastor / video sobre el forat de la vergonya

  divendres
  (en el mercat de la Barceloneta)
  20:30 els avis de bon pastor expliquen les seves experiencies
  despres, discutirem sobre el plan alternatiu de la barceloneta

  imatges de la resistencia milèsima (puja les teves!):
  http://www.youtube.com/group/unipirata
  http://www.flickr.com/groups/unipirata/ 

   
  Textos i fotos:

authimage