Ctrl-i a la tele

Publicat per leo | 15 Feb, 2007

  L'assemblea de Okupem les ones, projecte de debat i acci en el camp de la comunicaci, que t com a objectius la creaci d'una televisi i una rdio dels moviments socials i la crtica i transformaci del model de comunicaci dominant, ens han demanat a ctrl-i, i altres collectius, participar en les gravacions de 5 minuts que es projectaran en la sala de la Capella emmarcades al projecte de horitzoTV (perspectives d'una altra televisi possible).

  I direu que fa ctrl-i en una instituci com la Capella que forma part de la sala d'exposicions de la Virreina i que s gestionada alhora per l'ICUB i on treballaven informadores precries subcontractades per Ciut'art!!!

  arghhh!

  Doncs estarem all encapsulades en 5min de vdeo per dir-li 5 coses a l'ajuntament de Karcelona.

  1.-Que ja n'hi ha prou de privatitzaci dels espais culturals d'aquesta ciutat. Li demanem a l'ajuntament que faci desapareixer a totes les empreses intermediries entres les institucions i les treballadores, que ens obliguen a treballar sota condicions de precarietat laboral (contractes temporals, sous miserables, acomiadaments irregulars...)

  2.-Quan aquestes empreses hagin surtit del sector volem que les institucions ens asseguren condicions laborals dignes, contractes i salaris equiparables a altres treballadors de la cultura com son els directors de museu, departaments de premsa, gestors culturals,... que s'emporten la major part de les subvencions per cultura.

  3.-Que facin del bus turstic una falla (tenim influncies del sud)! no volem ms programacions culturals enfocades als qui no viuen aquesta ciutat, exigim museus gratuits i no recollir les migalles d'un diumenge gratis al mes.

  4.- Al mateix temps que l'ajuntament de Barcelona ens dificulta l'accs a la cultura institucional ens desallotja dels nostres espais cultutals, autogestionats i autnoms, ni un desallotjament ms de cap centre social!

  5.-I mentrestant aquestes 4 demandes no es portin a terme, prou de captura de discursos dels moviments socials que son utilitzats per l'ajuntament per rentar-se la cara i legitimar les seves prctiques abusives en l'mbit laboral i sense cap trasparncia en la gesti...


  Se'ns acudeixen mil coses ms per en 5 min cap poca cosa...

  Ens veiem a les ones i als carrers!

authimage