Ha arribat SuperVivienda!!!

Publicat per leo | 11 Mai, 2007

    

  SuperVivienda som totes les persones que no ens conformem. SuperVivienda som totes les persones que no volem hipoteques a 50 ni a 40 ni a 30 anys, totes aquelles que no volem lloguers a preus i condicions indecents, que no volem especulació amb la vivenda, que no volem viure en pisos pastera, ni en pisos sense ventilació ni finestres .

  SuperVivienda som tots i totes: mileuritzats, dos mileuristes i cinc-centeuristes, joves que no s’emancipen, pares que tornen amb els fills, fills que tornen a casa els pares, parelles que no es poden separar, hipotecats depenent de l’euribor, jubilats, aturats, precaritzats i cansats d’aquesta situació insostenible.

  SuperVivienda som tots els que no volem que es faci malbé el medi ambient amb la construcció salvatge i descontrolada. SuperVivenda som els que volem que els pisos buïts compleixin la seva funció social.

  SuperVivienda som les persones que sabem que tot això pot canviar i s’ha de canviar, que exigim responsabilitats, que reivindiquem un dret sortint al carrer. SuperVivienda és tothom que té consciència social i consciència del que han de ser els barris.
  SuperVivienda és tothom que pateix la violència immobiliària i urbanística.
  SuperVivienda és tothom que tingui ganes de lluitar per fer-se sentir i per cridar que els drets no es rifen ni es pidolen, sinò que es conquereixen.

  Més info a:   http://bcn.vdevivienda.net/


authimage