justicia pel jove de tora

Més presentacions del documental " Alerta Torà"

Articles d'opinió — Publicat per justiciatora @ 20:01
Properament és faran 2 presentacions més a Igualada i Caldes de Montbui (Segueix)

Avui fa 5 anys que es van endur al Jordi

Articles d'opinió — Publicat per justiciatora @ 11:17
Tal dia com avui de fa 5 anys, cap a les 7 de la tarda, el Jordi tornava de treballar. Un cotxe el va aturar i quatre encaputxats s'hi van tirar a sobre abans que es pogués descordar el cinturó.
El vam trobar quatre dies després a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Tenia un xoc nerviós monumental, no responia a estímuls nerviosos i els anàlisis li van trobar amfetamines a la sang. (Segueix)

En record a Isaac Galvez

Articles d'opinió — Publicat per justiciatora @ 14:31
En record a Issac Galvez (Segueix)

El meu vot no és secret.

Articles d'opinió — Publicat per justiciatora @ 12:13

Article de Josep A. Vilalta, Regidor de la CUP a l’Ajuntament de Torà, publicat el 25 d'Octubre de 2006 al seu bloc personal: http://blocdelvilalta.blogspot.com

Diuen que el vot és secret. En el meu cas no ho acostuma a ser; no he amagat mai les meves opinions polítiques ni les meves preferències electorals. No cal ser cap Xèrloc Holms per esbrinar el sentit del meu vot a les municipals, a les darreres europees o als referèndums de l’Estatutet i de la Constitució europea; en totes aquestes ocasions he triat opcions de vot clarament perdedores. En canvi, per variar, en les autonòmiques gairebé sempre m’he decantat per l’opció majoritària.

 (Segueix)

Torà, dos anys i mig després.

Articles d'opinió — Publicat per justiciatora @ 21:38

Article de Josep A. Vilalta, Regidor de la CUP a l’Ajuntament de Torà, publicat el 24 de Gener de 2006 a la web de la CUP: www.llibertat.com/cup

A primers d’abril de 2003 un ramat de policies armats fins a les dents van detenir tres joves de Torà i, sense trobar-los ni una sola arma, van endur-se’ls acusats de pertinença a banda armada. Aquest és el fet que ha tingut més ressò informatiu de tots els ocorreguts a Torà i, si entenem per terrorisme l’ús del terror com a eina política, l’única acció terrorista destacable en aquesta vila de la Vall del Llobregós durant tot l’actual període presumptament democràtic.

 (Segueix)

Powered by LifeType