justicia pel jove de tora

18 Nov, 2005

L’Audiència Provincial de Lleida estima el recurs

La Querella — Publicat per justiciatora @ 21:48
Ahir es va anar a fer entrega a l’Audiència Provincial de Lleida de les 656 signatures que demanaven que s’investigués la querella per tortures.

La desena de persones que anaven a fer l’entrega es van veure sorpreses per la resposta de la secretària de l’Audiència Provincial a l’entrega de les signatures.

La secretària va dir que el cas ja no estava a l’Audièncial, que havia tornat a passar al jutjat d’instrucció número 2, perquè s’havia estimat la pretensió d’en Jordi.

Aquest fet implica que la jutgessa Maria Gemma Luengo, del jutjat d’instrucció número 2 de Lleida, i responsable, per dos cops, de l’arxivament de la querella es veurà obligada a reobrir el cas.

Per tant, el cas dóna un gir i ara s’haurà d’investigar les tortures que en Jordi va patir a la comissaria dels mossos d’esquadra.

D’altra banda, el dia anterior, el dimecres 16, una quarantena de persones es van concentrar a la plaça paeria per demanar que la investigació de la querella per tortures i la lliure absolució dels tres joves de Torà.

Escrit de l'Assemblea Antirepressiva de Ponent publicat a: http://www.suportponent.net/article.php3?id_article=759


Comentaris

Powered by LifeType