Les paradis artificiels

Mudances

Barcelona — 29 Novembre 2009, 21:39

Últimament he estat fent uns canvis de webs. He remodelat una mica la personal, n'he fet una de nova d'acadèmica a la UAB (està bé el Drupal, no l'havia fet anar mai), i he creat un blog nou a wordpress.com. La raó d'això últim és que necessito utilitzar LaTeX en alguns dels articles que escric aquí, i Wordpress simplifica molt la feina. Així doncs, aquesta és l'última entrada que escric a aquest blog: seguiré a http://cuquet.wordpress.com, i començaré amb una explicació (que havia promès fa temps) sobre el meu article de comunicació quàntica en xarxes complexes i que ha estat acceptat a Physical Review Letters! El nou blog inclourà els articles vells, però no els comentaris (que eren ben pocs, a veure si us hi animeu més sovint).

Ah, i també em mudo de pis.


Organització de la informació en una xarxa

Barcelona, Ciència, Xarxes — 14 Desembre 2008, 18:00

De dimecres a divendres d'aquesta setmana hi ha hagut a la Universitat de Barcelona un congrés sobre xarxes complexes. No és el meu camp, però m'interessava i m'he deixat caure per algunes de les xerrades. Una d'interessant va ser la d'en Kim Sneppen, del Center for Models of Life.Va parlar de com s'auto-organitzen les xarxes i com flueix la informació a través d'elles: l'estructura de la xarxa limita la distribució de la informació, perquè permet comunicació només entre algunes parelles. La informació flueix a través de la xarxa i envelleix, i cada vèrtex actualitza el seu propi mapa de la xarxa a través de comunicar-se amb els seus veïns.

En fi, a la seva web surt més ben explicat i hi ha les referències als articles. Us deixo un enllaç a un applet molt interessant (i divertit). N'hi ha molts més a la web.


Buscar pis és una merda

Barcelona — 05 Setembre 2008, 20:01

Sobretot si acabes anant per immobiliària. 5 minutets per veure el pis, a l'hora de fer el contracte sembla que hagis d'anar a cremar la casa, i a més de ser caríssims et trobes amb perles com la "cuina empotrada" de la foto:

Fantàstica cuina empotrada, idela parelles.


Powered by LifeType