Les paradis artificiels

15 Jun, 2008

He asked for it

MacBook — 15 Juny 2008, 23:21

Des de divendres sóc a Ann Arbor, Michigan. He vingut amb en Bensi a la Michigan Quantum Summer School, que comença dilluns. Seré breu perquè és un conyàs escriure accents i ce trencades en un teclat americà.

El cas és que ja he tingut l’oportunitat d’experimentar en la meva pròpia pell el comic 45 de Questionable Content:

Welcome to the Apple Store. Is there anything I can do for you today?

Amabilitat absoluta. Quan els he preguntat si podia comprar un MacBook amb el teclat castellà, estaven extremadament penedits de tenir només en estoc ordinadors amb teclat americà, i al demanar si podia tenir descompte d’estudiant sent d’una universitat europea però comprant l’ordinador als Estats Units la resposta ha estat:

Crec que no. Però és una pregunta molt interessant, mai ningú me l’havia fet. Si et sembla bé, ho aniré a comprovar i torno en un moment. Ha resultat que no, però si més no l’experiència ha estat interessant.

Total, que al final només m’he comprat una mica de roba (a la Mac Store no, a la botiga del costat), perquè la KLM ha perdut la meva maleta i no saben encara si és que s’ha quedat a Barcelona, s’ha entretingut a Amsterdam o està perduda en algun aerport d’aquest món. Es compleix el principi d’incertesa de Heisenberg a la perfecció: molt probablement la maleta està parada, però ningú té ni puta idea d’on.


Comentaris

  1. El xiste del Heisenberg es meu...

    Publicat per Albert — 15 Jun 2008, 23:30


Afegeix un comentari


Powered by LifeType