Les paradis artificiels

23 Jun, 2008

Tyrone, the taxi dj

Música — 23 Juny 2008, 05:05

Avui he aprofitat la intersecció de dos bons esdeveniments (és diumenge i no tinc classe de la Michigan Quantum Summer School, i les meves angines i la corresponent febre han baixat a nivells tolerables) per a visitar Detroit amb l'Albert Benseny. La capital del techno, segons sembla, tot i que un diumenge al matí no es notava per enlloc. Els tres busos i trens que hi van des d'Ann Arbor només circulen de tarda, o sigui que ens ha tocat agafar un taxi i ale. El que no sabíem és que el taxista seria Tyrone, the Taxi DJ, que ens ha alegrat el llarg (i car) viatge amb una selecció de les seves sessions de hip hop, i que després de xerrar bona estona

Barcelona? Oh, nice city, I've heard of it in the news... sometimes... and in the books... I think...

ens ha obsequiat amb 4 dels seus cds. Encara no he tingut temps d'escoltar-los amb calma, només al taxi, però I'm looking forward to. Ja veurem què tal.

I Detroit, una ciutat deserta. Tampoc hem tingut temps d'explorar-la a fons, i només de dia, però definitivament hi ha hagut una crisi amb els cotxes. Carrers llargs i deserts, i botigues tancades.


Comentaris


Afegeix un comentari


Powered by LifeType